
Crossland’n yerini alacağı belirtilen Frontera, ilginç özellikler barındıracak. Her ne kadar ilk etapta tamamen elektrikli olacağı belirtilmiş olsa da, 48 volt mild hibrit seçeneği de olacak.
Aracın içinde iki adet 10 inçlik ekran bulunurken, kendi akıllı telefonunu bir uygulama üzerinden eğlence sistemi gibi kullanma imkanı sunuluyor. Telefon sadece 10 inç ekrandan değil direksiyon üzerindeki düğmelerle de kullanılabilecek. Sürücü ve ön yolcu koltuklarının ortasında, kuyruk sokumundaki baskıyı azaltan özel bir girinti yer alıyor. Patentli olan bu koltuklar, uzun yolculukların yorgunluk vermesinin önüne geçmeyi amaçlıyor.
GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GENEL
30 Nisan 2026
1
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1658 kez okundu
2
Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
1444 kez okundu
3
NBA’da Doğu ve Batı arasında maç bu yıl olmayacak, detay haberimizde.
1167 kez okundu
4
Sadece Türkiye için üretildi
1161 kez okundu
5
Ufak sınıfın en dolu elektrikli modeli
1123 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.