Chery Türkiye’de Üretime Geçiyor!
/
Çinli otomobil devi Chery, Türkiye’ye büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, “Çinli bir firma Samsun’da yatırım için hazırlıklarını tamamladı, yakın zamanda temel atma törenini göreceğiz” dedi. Chery’nin Türkiye’de üretime geçmesi, fiyatlara olumlu yansıyabilir mi? Beklentiler oldukça yüksek!
Hyundai İzmit Fabrikasında Elektrikli Araç Üretecek!
/
Güney Koreli otomotiv devi Hyundai de Türkiye’ye yatırım yapan markalar arasına katıldı. Marka, 2026 yılının ikinci yarısında İzmit’te elektrikli araç üretimine başlayacağını duyurdu. Üretilen araçlar, iç pazara sunulmakla kalmayacak, aynı zamanda 40 ülkeye ihraç edilecek.
Halihazırda Hyundai, Türkiye’de i10, i20 ve Bayon modellerini üretiyor. Yeni yatırım ile IONIC serisi ve Kona gibi popüler elektrikli modellerin Türkiye’de üretilmesi bekleniyor. Peki, bu durum fiyatlara nasıl yansıyacak?
GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GENEL
11 Kasım 2025
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7769 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4702 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3846 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
2098 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1986 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.