Elektrikli araç şarj istasyonu markaları Estasyon, Ovolt ve Sharz.net, güçlerini birleştirme kararı aldı. Bu stratejik iş birliği kapsamında Estasyon, Ovolt ve Sharz.net’in Türkiye genelinde sunduğu şarj ağı toplamda 49 şehirde 339 istasyon 522 ünite ve 650 sokete ulaştı. İş birliği sayesinde elektrikli araç kullanıcıları, her üç firmanın geniş şarj ağından faydalanarak daha erişilebilir ve esnek bir şarj deneyimi yaşayabilecek.
Estasyon Yönetim Kurulu Üyesi Murat Timur, konuya ilişkin açıklamasında, “Ortaklaşa attığımız bu adım, yalnızca şirketlerimizin değil, Türkiye’nin elektrikli mobilite ekosisteminin de gelişimine önemli katkı sunacak ve elektrikli araç sahiplerinin şarj stresini azaltacak” dedi.
Ovolt&Sharz.net Genel Müdürü Hakan Koca ise “Yeni iş birliğimiz ile ülkemizdeki e-mobilite ekosistemine katma değer sağlarken kullanıcıların hayatını kolaylaştıracağız. Yenilikçi adımlarla sektörümüze yön vermeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
2plan’dan Bir İlk: “2.El Elektrikli Araç Günleri” Buluşması
İçeriği Görüntüle
Mobil uygulama üzerinden kolay kullanım
Kullanıcılar, 3 markanın mobil uygulamalarını kullanarak şarj hizmetinden faydalanabilecekler. Şarj işlemi hangi hizmet sağlayıcının istasyonunda gerçekleştiriliyor ise o firmanın mevcut soket tarifesi işlem için geçerli olacak.
GÜNDEM
19 Kasım 2025GÜNDEM
19 Kasım 2025GÜNDEM
19 Kasım 2025GÜNDEM
19 Kasım 2025GÜNDEM
19 Kasım 2025GÜNDEM
19 Kasım 2025GÜNDEM
19 Kasım 2025GENEL
19 Kasım 2025
1
Sadece Türkiye için üretildi
1051 kez okundu
2
Ufak sınıfın en dolu elektrikli modeli
1029 kez okundu
3
2025 Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili: Hyundai INSTER
983 kez okundu
4
Tofaş Kurumsal İletişime Stellantis Aşısı Yapıldı!..
979 kez okundu
5
Renault Group, Duncan Minto’nun yeni görevini duyurdu
963 kez okundu