Lionel Jaillet’in, Renault S.A.S.’yi temsilen Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ve MAIS Motorlu Araçlar İmal ve Satış AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne aday gösterilmesi de planlanıyor.
Honda Hibrit ve Elektrikli Otomobil Stratejilerini Güncelledi
İçeriği Görüntüle
Yeni görevinde Renault Marka CEO’su Fabrice Cambolive’e bağlı olarak çalışacak olan Lionel Jaillet, Renault Group’un Türkiye’deki uzun soluklu iş ortağı Oyak Grubu ile yakın iş birliği içinde, şirketin ülkedeki faaliyetlerini ve etkisini daha da büyütmeye odaklanacak.
Lionel Jaillet, bu görevde Renault Hafif Ticari Araçlar İş Birimi Başkan Yardımcılığı’na atanan Jan Ptacek’in yerini alacak.
GÜNDEM
26 Ağustos 2026GÜNDEM
26 Ağustos 2026GÜNDEM
26 Ağustos 2026GÜNDEM
26 Ağustos 2026GÜNDEM
26 Ağustos 2026GÜNDEM
26 Ağustos 2026GÜNDEM
26 Ağustos 2026GENEL
26 Ağustos 2026
1
Citroën C4, C4 X ve Ticari Modelleri İçin Yeni Kampanya
1811 kez okundu
2
Sadece Türkiye için üretildi
1268 kez okundu
3
Ufak sınıfın en dolu elektrikli modeli
1240 kez okundu
4
Tofaş Kurumsal İletişime Stellantis Aşısı Yapıldı!..
1225 kez okundu
5
2025 Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili: Hyundai INSTER
1208 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.