Lionel Jaillet’in, Renault S.A.S.’yi temsilen Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ve MAIS Motorlu Araçlar İmal ve Satış AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne aday gösterilmesi de planlanıyor.
Honda Hibrit ve Elektrikli Otomobil Stratejilerini Güncelledi
İçeriği Görüntüle
Yeni görevinde Renault Marka CEO’su Fabrice Cambolive’e bağlı olarak çalışacak olan Lionel Jaillet, Renault Group’un Türkiye’deki uzun soluklu iş ortağı Oyak Grubu ile yakın iş birliği içinde, şirketin ülkedeki faaliyetlerini ve etkisini daha da büyütmeye odaklanacak.
Lionel Jaillet, bu görevde Renault Hafif Ticari Araçlar İş Birimi Başkan Yardımcılığı’na atanan Jan Ptacek’in yerini alacak.
GÜNDEM
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026GÜNDEM
15 Mart 2026GENEL
15 Mart 2026
1
Sadece Türkiye için üretildi
1119 kez okundu
2
Ufak sınıfın en dolu elektrikli modeli
1083 kez okundu
3
2025 Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili: Hyundai INSTER
1062 kez okundu
4
Tofaş Kurumsal İletişime Stellantis Aşısı Yapıldı!..
1061 kez okundu
5
Renault Group, Duncan Minto’nun yeni görevini duyurdu
1029 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.