Türkiye ralli tarihinin en genç şampiyonu unvanını taşıyan Kerem Kazaz, 2025 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 6. yarışı olan İtalya Sardunya Rallisi’ndeki performansı ile Dünya Ralli Şampiyonası WRC3 kategorisinde dördüncülüğe yükseldi.
Team Petrol Ofisi adına yarışan 19 yaşındaki Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu Kerem Kazaz, Akropolis Rallisi hazırlığı amacıyla katıldığı Sardunya Rallisi’nden WRC3 kategorisinde beşinci olarak dönmeyi başardı. Şampiyonanın zorlu ayağında iki kez mekanik sorunlarla süper ralli yapmak zorunda kalan Kerem Kazaz-Corentin Silvestre ile Team Petrol Ofisi değerli puanlar alarak Dünya Ralli Şampiyonası’nın WRC3 kategorisinde de dördüncülüğe yükseldi.
Sonraki Hedef: Akropolis Rallisi
Team Petrol Ofisi’nin bir sonraki durağı 26-29 Haziran tarihlerinde Dünya Gençler Ralli Şampiyonası kapsamında gerçekleştirilecek Yunanistan Akropolis Rallisi olurken, Türkiye’yi uluslararası arenada güçlü bir şekilde temsil etmeye devam edecek.
Dünya Gençler Ralli Şampiyonası (JWRC), 28 yaş altı yeteneklerin katıldığı ve geleceğin şampiyonlarını keşfeden prestijli bir organizasyon. Genç pilotların teknik becerilerini ve stratejik zekâsını sınayan bu seri, WRC’ye (Dünya Ralli Şampiyonası) giden yolda kritik bir basamak. Takım, Dünya Gençler Ralli Şampiyonası’nda 26 puanla genel klasmanda 3. sırada yer alıyor.
GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GENEL
16 Mart 2026
1
Sadece Türkiye için üretildi
1120 kez okundu
2
Ufak sınıfın en dolu elektrikli modeli
1083 kez okundu
3
2025 Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili: Hyundai INSTER
1064 kez okundu
4
Tofaş Kurumsal İletişime Stellantis Aşısı Yapıldı!..
1062 kez okundu
5
Renault Group, Duncan Minto’nun yeni görevini duyurdu
1029 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.