HT Spor’un otomotiv sektörü ve motor sporlarını buluşturan programı ‘OtoSpor’ yeni bölümü ile ekrana geldi.
Programın bu haftaki bölümünde Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) Başkanı Ali Özçete, otomotiv sektöründeki son trendleri ve satış sonrasında yaşanan süreçleri değerlendirdi.
OtoSpor’un motorsporları bölümünde ise Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu Kerem Kazaz konuk oldu. Kazaz, Yiğitcan Yıldız ve Gizem Direk’in sorularını yanıtlarken, gelecek hedefleri ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Programın test köşesinde de Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin Türkiye’de üretilen şehir içi otomobili i10 ile ilgili izlenimler aktarıldı.
GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GÜNDEM
28 Temmuz 2026GENEL
28 Temmuz 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7919 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4872 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
4043 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
2262 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
2170 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.